Nieuws

Ongegeneerd dansen op Moombahteam

01-06-2016 10:46

Over een maand is het alweer zover! Het mooiste weekend van het jaar met Stompwijk Summerland, 1 tot en met 3 juli, staat voor de deur. De artiesten van Summerland staan te popelen om op te komen treden op het festival. Zo ook het Moombahteam, dit team staat in deze uitvoering in de schijnwerpers.

Het Nederlandse diskjockeyduo Moombahteam, gevormd door DJ Erik en MC Gijs, is in heel Nederland geroemd om zijn unieke geluid, ze steken ‘oldskool’ muziek in een nieuw (dance)jasje. Het genre van het duo is Moombahton, Reggae, Hiphop, Dancehall en Bubbling, ook wel te typeren als vrolijk, catchy en dansbaar. De optredens van het Moombahteam zijn energiek en meeslepend. Naast artistieke draaikunsten van DJ Erik zweept MC Gijs met zijn looks, charmes en charisma het hele publiek op tot dansen. Gijs laat daarbij de hormonen van menig vrouw (en man) op hol slaan.

Het talent van Moombahteam is niet onopgemerkt gebleven, ook niet buiten de landsgrenzen. Afgelopen jaren hebben ze flink getoerd, met onder andere een zomertour aan de Spaanse Costa, in Portugal en in Sunny Beach. In mei heeft Moombahteam het nummer ‘Ze is de shit’ gereleaset. Alle bookmakers adviseren geld in te zetten op het feit dat dit nummer een regelrechte hit gaat worden. Al met al, je gaat nog veel van deze mannen horen, in ieder geval op Stompwijk Summerland.

Consumptiebonnen

We maken van de gelegenheid gebruiken om je te adviseren over de koop van consumptiebonnen. De consumptiebonnen zijn namelijk net als vorig jaar online te koop op www.stompwijksummerland.nl. De online voorverkoop heeft voor jou meerdere voordelen:

Niet meer in de rij staan voor bonnen;

Meer quality time met je vriend(inn)en doordat niet steeds iemand bonnen haalt. Het is een stuk goedkoper! Kortingen tot wel 25%, dat scheelt tot € 0,50 per bon.

We zien je over een maand, met consumptiebonnen en al!

Lawineboys

20-05-2016 17:33

De Lawineboys wie kent ze niet? Ruim 15 jaar geleden begonnen ze als feestdj’s. Ze begonnen met plaatjes te draaien op de radio, in cafés en discotheken.

Toen de Lawineboys werden benaderd om te draaien in een skihut in een skihut in Oostenrijk werd het tijd om zelf liedjes te produceren. ‘Wat zullen we drinken’ was direct vanaf het eerste moment een enorme feestknaller. Na het eerste nummer ging alles in een stroomversnelling. De hits gingen als warme broodjes over de toonbank. Zo hoor je op elk feest wel een van deze nummers: ‘Seks met die kale’, ‘Over 100 jaar’, ‘Joost’ en ‘Laat maar waaien’.

In het buitenland doen de Lawineboys het ook goed. Ze zijn o.a. naar: Duitsland, Spanje, Hongarije, Gran Canaria en zelfs Afghanistan geweest. Ze hebben tot nu toe 15 singles gemaakt waarvan er 12 hoog in de mega top 100 staan! Tijdens een optreden hebben de lawineboys maar een motto en dat is: Laat de feestlawine maar los barsten.

Vrijdag 1 juli zal het Stompwijk Summerland terrein ook als een lawine los barsten! Zorg dat je dit dus niet mist.

Stompwijk Summerland

02-05-2016 21:26

Zondag 1 mei is de kaartverkoop van Summerland 2016 van start gegaan. Zorg dat je op tijd je kaarten voor dit geweldige feest besteld voor het te laat is. De kaartverkoop zal hard gaan gezien de fantastische line- up dit jaar. Gedurende de komende weken zullen de artiesten kort worden toegelicht. Deze week staan de Dirty Daddies centraal.

###Dirty Daddies De Dirty Daddies is een coverband van zeven in het wit geklede ´Dirty´ Daddies. Met hun met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak hoor je de vetste hits aller tijden voorbij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! De Dirty Daddies brengen de harten van vele moeders en dochters op hol. En hebben al opgetreden op de Zwarte Cross, Paaspop, Festyland, De HMH, 7th Sunday Festival en vele andere feesten. Het optreden van de Dirty Daddies kan niks anders dan een enorm succes worden. Mocht je benieuwd zijn geworden check snel de website en het youtube kanaal van de Dirty Daddies. En aanschouw zelf wat voor een vette band De Dirty Daddies zijn. En koop snel een kaartje om getuigen te zijn van het optreden van de Dirty Daddies is stompwijk.

Let´s Get Dirty! Vrijdag 1 juli bij Stompwijk Summerland

STOMPWIJK SUMMERLAND 2016!

25-04-2016 23:18

Zet de data 1, 2 en 3 juli rood omcirkeld in je agenda, want dan vindt het leukste/gezelligste weekend weer plaats. Dit jaar zal het helemaal in het teken staan van: 10 jaar Stompwijk Summerland. De komende weken blikken we terug op voorgaande jaren. Houdt onze social media in de gaten want deze week worden de artiesten bekend gemaakt! De kaartverkoop zal zondag 1 mei van start gaan. De kaartprijs voor de vrijdag zal € 15,— zijn. Voor de zaterdag is dat € 17,50. Wil je naar beide avonden gaan, dan hebben we ook nog de gecombineerde kaarten. Die zullen € 27,50 zijn.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en updates omtrent Stompwijk Summerland door ons te volgen op: Facebook, Twitter en Instagram.