Nieuws

Het startschot is gelost!

09-05-17 11:38

Vorige week is officieel het Summerlandseizoen geopened door de bekendmaking van de artiesten voor dit jaar. Ook is tegelijkertijd de onlineverkoop van start gegaan. Dit jaar zal, net als alle voorgaande jaren weer een groot succes worden. Met optreden van The Tour, Girls Love DJs, Bass Modulators, DJ Aiscream, Dave Vermeulen, Snollebollekes en Barry Badpak zullen de dansspiertjes worden opgerekt. Noteer alvast in je agenda de datums 7, 8 & 9 juli want, voor je het weet is het alweer zo ver. Tickets zijn online verkrijgbaar op Stompwijksummerland.nl/tickets.

Dit weekend start ticketverkoop Summerland 2017

27-04-17 12:37

De bloembollen schieten de grond uit, de vogeltjes broeden er stevig op los en ad en toe meet het KNMI in de Bilt al subtropische temperaturen. Al met al: de zomer staat voor de deur, en zo ook Summerland. Over ruim twwee maanden op 7, 8 en 9 juli maakt het parkeerterrein van Stompwijk '92 voor de 11e keer plaats voor het driedaagse festival. Vanaf aankomende zaterdag is het mogelijk om online tickets en consumptiebonnen te bemachtigen. Grijp ze snel nu ze nog vers zijn!

Bij een festival hoort natuurlijk muziek, hierbij is de link naar artiesten snel gelegd. Aankomende zaterdag maken we de namen bekend, waardoor de verleiding naar een ticket hopelijk nóg groter wordt. De line-up is zorgvuldig samengesteld om iedereen te verblijden met een gevarieerde mix aan dansbare, hypnotiserende en zomerse muziek.

Aanstaande vrijdag is de vrijwilligersavond voor sponsors en vrienden van Summerland. Aan hen de eer om als eerste de line-up en de plannen voor Summerland te horen. Direct daarna worden via all (social) me3diakanalen ingezet om iedereen op de hoogte te houden. We zijn als organisatie druk aan de slag om het festival weer een stukje beter te maken. We houden via de Dorpsketting en social media iedereen op de hoogte van onze ontwikkelingen. Je hoort weer snel van ons! De tickets en consumptiebonnen zijn vanaf 29 april om 10:00 te koop op stompwijksummerland.nl/tickets

Start kaartverkoop

29 april start kaartverkoop

11-04-17 13:39

De start van de kaart- en drankbonnenverkoop komt steeds dichterbij. Zaterdag 29 april is het al zover, dan klinkt het startschot voor de verkoop op stompijksummerland.nl. Zorg dat je er snel bij bent want op is op. Vooral als je straks hoort welke artiesten er staan te popelen om dit jaar op te treden op Stompwijk Summerland.

Op zaterdag 29 april maken we ook de line-up bekend. Het schema van dj’s en bands van de vrijdag, zaterdag en zondag is vanaf dan voor iedereen te bewonderen. De eerste uitlatingen over de line-up zijn via social media.

Altijd handig om alvast te weten, hier zijn de specificaties over de kaartprijzen. Voor de vrijdag en zaterdag zijn de kaarten los te koop voor €17,50. Voor degenen die allebei de dagen willen komen, wat van harte aanbevolen is, zijn passe-partouts verkrijgbaar voor €30,-. De toegang is op de zondag geheel gratis.

Consumptiebonnen

We maken van de gelegenheid gebruiken om je te adviseren over de koop van consumptiebonnen. De consumptiebonnen zijn namelijk net als vorig jaar online te koop op www.stompwijksummerland.nl. De online voorverkoop heeft voor jou meerdere voordelen:

Niet meer in de rij staan voor bonnen;

Meer quality time met je vriend(inn)en doordat niet steeds iemand bonnen haalt. Het is een stuk goedkoper! Kortingen tot wel € 0,25 per bon.

Blijf via social media op de hoogte van Stompwijk Summerland via Instagram en Facebook.