De Naald

26-06-2015 09:55

SBS 6 helden komen langs tijdens opbouw Summerland

D

e laatste loodjes voor de organisatie van Stompwijk Summerland zijn begonnen. Volgende week gaat het festival Summerland voor de negende keer op rij van start. De organisatie wilde dit jaar niks aan het toeval overlaten en riep het advies van de helden van SBS 6 in. Dit advies wordt verzorgd door niemand minder dan Rob Geus en Piet Paulusma.

Een extreem blije Rob Geus

Stompwijk Summerland wordt een zonnig paradijsje om met een lekker koel drankje te genieten van het uitzinnige feest

Piet Paulusma

Piet Paulusma, de machtigste weersvoorspeller van Nederland, kwam langs bij Stompwijk Summerland, om het beste festivalweer te voorspellen voor het spetterende weekend. Piet kwam geheel verbaasd tot een conclusie dat hij dit nooit eerder had gezien. Plaatselijk gaan de temperaturen stijgen tot voor Nederlandse begrippen exotische hoogten die puur tijdsgevoelig ontstaan. Piet Paulusma had maar één antwoord op deze uitkomsten; Summerland wordt een feest waar de vonken vanaf spatten. Het publiek zal uit zijn dak gaan op de uitzinnige beats die de artiesten ten gehore gaan brengen. Deze massa feestende mensen laat de hoeveelheid waterdamp in de lucht dusdanig toenemen dat de exotische temperaturen bereikt zullen worden.

“Man, man, man, hier wordt iedereen toch blij van”, aldus Rob Geus. Geus luisterde aandachtig naar de conclusie van zijn collega Piet Paulusma. Bij zulke temperaturen dienen de faciliteiten omtrent het aanbieden van drank en voedsel uitstekend geregeld te zijn. Rob Geus ondervond de keuken van Stompwijk Summerland aan een aantal diepgaande onderzoeken. Hieruit bleek dat de situatie uitstekend was, de drank is extra koel bewaard voor het heerlijke weer dat het publiek te wachten staat. Rob Geus heeft de gerechten van de luxe eettent van Summerland getest op temperatuur en heeft de gerechten geproefd. “Hier word ik nou blij van, the hot food is hot and the cold drinks are extremely cold”, aldus een tevreden Rob Geus.

Stompwijk Summerland kan trots bekend maken dat zij het keurmerk ‘de keus van Rob Geus’ hebben verkregen. De helden van SBS 6 raden iedereen aan om de laatste kaarten van Stompwijk Summerland zo snel mogelijk te bemachtigen. Niks kan een perfect weekend nog in de weg staan en wie wilt er nou niet zondagochtend samen met Piet Paulusma “oant moarn” zeggen voor de camera van Hart van Nederland op Stompwijk Summerland.