De Naald

19-06-2015 12:28

Onbekende weldoener redt Stompwijk Summerland

E

en nog onbekende weldoener rekent af met de chinezen en redt de opgekochte kaarten voor Stompwijk Summerland. Gister ondervond de organisatie van Summerland een vreemde gewaarwording. De reeds opgekochte toegangskaarten werden uit het niets weer bijgeschreven. Dit maakte financieel directeur van de Bosch vanmorgen bekend in een interview. “Toen ik gister de statistieken bekeek bleken er tot mijn grote verbazing tickets te zijn bijgeschreven”, aldus van de Bosch.

Onbekende weldoener redt Stompwijk Summerland

Wij als organisatie zijn erg blij met deze gulle gift, maar raden de mensen aan om zo snel mogelijk tickets te bestellen in verband met de populariteit vanuit China

Van den Bosch

Wat deze situatie allerminst opmerkelijk maakt is de plaats waarvan deze tickets zijn bijgeschreven. Het IP-adres waar de tickets vandaan komen is afkomstig uit Madrid, Spanje. Uit de historie is afgeleid dat deze verkregen zijn via de AsianInfrastructure Investment Bank (AIIB). Deze bank kan in relatie worden gebracht met Guan-yin Feng, welke eerder 61% van de kaarten had opgekocht. De tickets zijn via een onbekende privérekening uit Madrid, Spanje gekocht en teruggezonden aan Stompwijk Summerland. Er wordt gesuggereerd dat het om een zeer machtig persoon gaat die de spot drijft met softwarebeveiligingen.

Geconcludeerd kan worden dat de opgekochte tickets zijn teruggekocht door een nog onbekend persoon. Deze weldoener heeft de kaarten terug geschonken aan Stompwijk Summerland. De organisatie van Stompwijk Summerland kan daarom ook opgelucht bekend maken dat er weer tickets beschikbaar zijn. Financieel directeur van den Bosch adviseert dat mensen er snel bij moeten zijn als zij nog tickets willen bemachtigen. “Wij als organisatie zijn erg blij met deze gulle gift, maar raden de mensen aan om zo snel mogelijk tickets te bestellen in verband met de populariteit vanuit China”, aldus een opgeluchte van den Bosch.