De Naald

03-07-2022 12:49

Summerlandmunt enige bull in bearish cryptomarket

D

e Stompwijkse IPO begon de festivalmarkt op een schamele €2,50, maar door high demand op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli gaat de munt sky high. Een stijging van 50% is al realiteit, wat betekent dat zondag de munt de waarde van €3,75 heeft bereikt. Verwacht wordt echter dat in loop van de kindermiddag de waarde kan oplopen tot boven de €5,00.

Crytoparagnost Lennert Luiten, tevens ceo van Luiten Food: “De Summerland munt is de verrassing van deze zomer. Niemand had verwacht dat deze IPO zo’n ontiegelijke bull zou worden. Wat deze coin uniek maakt is dat deze zowel digitaal als fysiek nieuw en gerecycled verkrijgbaar is, fantastisch!” De uitspraken van Luiten dienen echter met een korrel zout genomen te worden. Luiten staat namelijk onder toezicht van de arbitrage, vanwege mogelijke insider trading, gezien zijn naam op de Summerlandmunt staat. De ATH (All Time High) van de Summerlandmunt heeft natuurlijk ook een donkere keerzijde. Zo zijn de overige coins door deze IPO in een vrije val terecht gekomen en is het einde van deze dip nog niet in zicht. De enorme crash die de bitcoin koers de afgelopen maanden doormaakte heeft pijnlijke consequenties voor notoire investeerder Jordi Bennis. “Ik had al mijn bitcoin in ouwe schoenen gestoken. Had ik nu maar geïnvesteerd in de Summerlandmunt”. Flitshandelaar Amber Lelieveld wordt aangewezen als aanstichtster van deze lokale inflatie. De woekerhandelaar heeft net voor het open gaan van de nieuwe markt buitensporig ingeslagen. Lelieveld over deze investering: “ Je weet dat je risco loopt met zo’n grote belegging maar ik ga dit keihard pumpen, dumpen en spreaden. Zondag ga ik al mijn assets verdelen over bier, wijn, saté en WKD.”

Advies van de financiele afdeling van de Naald is om de hardcopy tokens snel te bemachtigen nu het enigzins betaalbaar is. Vanaf 13:00 staat daytrader Jaco Sweere en zijn team paraat om deze gekte in goede banen te leiden.

Grafiek