De Naald

07-07-2018 09:07

Russische overname cocktailbar na eerste succesvolle avond op Summerland!

D

e cocktailbar van Summerland is sinds vorig jaar niet meer weg te denken van het beach gedeelte van Summerland. De charmante cocktailbarman Rick den Hartog stortte zijn hart en ziel in het maken van cocktails en het presenteren met een lach. Ondanks de tomeloze energie van Rick liep de cocktailbar op Summerland 2017 niet heel goed. Het beperkte aantal cocktails liet te wensen over en de kleine bar zorgde ervoor dat er niet veel ruimte was om lekker te hangen.

Ik was eerst van plan om een warme broodjesbar te kopen. Maar die cocktails gaan net zo hard over die toonbank, plus je maakt nog een mooi festival mee!

Ivan Jansonisov

Maar “Cocktail Rick” zou “Cocktail Rick” niet zijn, zou hij de cocktails na een minder jaar aan de wilgen hangen. En dat gebeurde dan ook niet! De cocktailbar kreeg een enorme make-over. De bar is twee en een half keer zo groot geworden! Je kan nu van zowel de “junglekant” als de “beachkant” een cocktail bestellen. En het dak van de bar wordt bewoond door de prachtige lokale paradijsvogel de “Ketamingo”. Ook het assortiment is flink uitgebreid. Naast de bestaande drie cocktails van vorig jaar en het verse fruit voor de zeer schappelijke prijs van één bon. Zijn er nu maar liefst zeven extra mixdrankjes te verkrijgen! De eerste avond van Stompwijk Summerland 2018 was dan ook een enorm succes! De cocktails vlogen als warme broodjes over de toonbank! Dit succes kon natuurlijk internationaal niet onopgemerkt blijven.

De investeerders vlogen ook als warme broodjes over de toonbank om zich aan te bieden de cocktailbar over te nemen. Investeerders uit China, Japan, Hazerswoude en Dubai hadden zich gemeld met een flinke smak geld. Maar uiteindelijk heeft het bestuur van Summerland besloten om de bar te verkopen aan de Russische cocktailmagnaat Ivan Jansonisov. Het bedrag wat gemoeid is bij de overname wilde het bestuur niet prijsgeven. Wel kregen we te horen dat ze er minstens 100 miljoen bier van konden kopen.

Ivan Jansonisov is erg blij met zijn aankoop. De cocktails van Rick zijn een ware geldmachine. “Ik was eerst van plan om een warme broodjesbar te kopen. Maar die cocktails gaan net zo hard over die toonbank, plus je maakt nog een mooi festival mee!” De plannen van Jansonisov met de bar hullen zich nog in mysterie. “Ik ga er in ieder geval ook Russische sigaretten verkopen”. “Op Summerland wordt nog te weinig gerookt, ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om een lekker peukkie op te steken.”

Wij houden de ontwikkelingen hier nauwlettend in de gaten en we zullen, mocht er meer informatie lekken, jullie op de hoogte houden. U kunt natuurlijk vandaag vanaf 16:00 zelf ook een kijkje nemen bij de ????????-???!